Onze aanpak

De succesformule die leidt tot kwalitatieve leads

1. Intake & prospectkwalificatie

Bij Uberleads vinden we twee dingen heel belangrijk. Dat elke lead voldoet aan jouw eisen en dat elk gesprek échte waarde toevoegt. Om dit te bereiken hanteren wij een uitgebreide intake. We kijken naar de industrie, welke markttrends en brandende vraagstukken kunnen we identificeren? Daarna zoomen we verder in op bedrijfsniveau. Welke bedrijven zijn er in het verleden benaderd? Wat kunnen we leren van jullie 20% beste klanten? Tot slot kijken we naar de beslissers binnen de organisatie en wat er op hun agenda staat, hoe zij communiceren en waarom zij in gesprek zouden willen gaan.

2. Technische setup

Met de informatie uit de intake en afbakening van de prospect kwalificatie gaan wij aan de slag. Vanuit onze database creëren wij een zeer verfijnde hitlist met prospects. Omdat wij gebruik maken van zowel email als Linkedin, gaat onze copywriter aan de slag met het schrijven van een gepersonaliseerde salescopy. Vervolgens stellen wij de tools in, zodat de campagne aangezet kan worden. Tot slot dubbelchecken wij deze stappen met de opdrachtgever. 

3. Campagne Management

Onze sales agents monitoren de reacties op Linkedin en email in real-time. Op het moment dat er sprake is van interesse wordt er direct een afspraak ingepland. Tijdens het telefoongesprek wordt de prospect verder gekwalificeerd. Deze informatie wordt samen met de afspraakdetails gedeeld met de opdrachtgever in een leadsheet. Iedere maand worden de resultaten besproken, waardoor er ruimte is voor de bijsturing en verbetering.

Offerte aanvragen

Na ontvangst van je bericht nemen we z.s.m. contact met je op om een maatwerk offerte voor je te maken.

Contact

Neem telefonisch of via WhatsApp contact met ons op. We komen graag met je in contact.